top of page

Biljard och Shuffleboard i Jönköping

Vid ej ankomst överlämnas bokat bord efter 10 minuter.

Priser

Biljard och shuffleboard

Måndag-torsdag

250kr/timmen per bord

 

 

Fredag - lördag

 

300kr/timmen per bord

Spela biljard i Jönköping

Vill du spela biljard i Jönköping? Då har du hittat rätt! På Shooters biljard i Jönköping hittar du stans bästa biljardhall. Vi har en fullt utrustad biljardhall med totalt 4 välvårdade biljardbord. Det klassiska spelet biljard har funnits hundratals år och det är förståeligt varför. Utmana dina vänner eller kollegor i biljard i mysig atmosfär med en bar bara ett stenkast från biljardborden. Utöver biljard går det att spela det roliga spelet dart.

Om ni är ett större sällskap och behöver flera bord rekommenderar vi att ni bokar bord. På så vis kan vi se till att ni får biljardborden bredvid varandra.

Shuffleboard i Jönköping - utmana dina vänner

Shuffleboard blir allt mer populärt med tiden. Spelet är kul, nervkittlande och enkelt att lära sig. Shuffleboard är ett socialt spel och mycket beroendeframkallande. Spelet påminner något om curling fast utan stora och tunga klot och på en mindre spelplan.

Spelet funkar så att det finns 4 röda och 4 blåa stenar per spelare/lag. Målet är att stenen ska curlas fram från ena kanten till andra ändan av shufflebordet. Det gäller att komma så nära motsatt kant av bordet som möjligt med sina egna stenar, samtidigt som ni skall blockera eller slå bort motståndarens stenar. Spelet passar utmärkt för 2-8 spelare i alla åldrar.

I vår hall har vi 5 välvårdade shuffleboards. Varmt välkomna till Jönköpings bästa Shuffleboard-hak!

036-121350

Info@Shootersbiljard.com

Trädgårdsgatan 4, 55316 Jönköping

Shooters biljard och restaurang i jönköping logo
bottom of page