top of page

Restaurang i Jönköping – god mat och schysst häng


Alla måste vi äta – och ibland kan det vara lockande att äta på restaurang. Att slippa matlagning, dukning och disk för en gångs skull. Men när du ska gå ut och käka på stan kan det vara en fördel att välja ett ställe som du vet har vad du gillar på menyn. Sen kan det också vara en bra grej att kolla upp om det finns en restaurang med aktiviteter – då kan du passa på att få utlopp för lite energi efter maten.


Restaurang med roliga aktiviteter

Men visst är det inte alltid lätt att komma överens om vilken restaurang man ska gå till med sitt sällskap. Det kan vara olika viljor och matpreferenser som styr vart man vill, och kan, gå för att käka sin middag. Och en bra restaurang i Jönköping, var hittar man det? Ett tips är att välja ett hak som har en riktigt bra meny och riktigt roliga aktiviteter – som vi på Shooters till exempel.


Spela biljard i stans bästa biljardhall

Att satsa på ett ställe som serverar både god mat, läskande drycker och roliga aktiviteter är nog inte helt fel ändå. En aktivitet som är rolig att köra efter maten är biljard. Att utmana vänner, kollegor eller familj i biljard efter en god bit mat låter inte helt fel va? Kom till oss på Shooters där vi har en biljardhall med flera välvårdade biljardbord – stans bästa biljardhall, helt enkelt.


Shuffleboard – game on

Shuffleboard kan ha varit en underdog till biljard under en längre tid men nu märker man mer och mer att det har blivit både uppmärksammat, populärt och en riktig uppstickare. Ett socialt spel som påminner om curling – fast på en mindre spelplan givetvis. På Shooters hittar du hela fem välvårdade shuffleboards där du och dina vänner kan spela om vem som faktiskt är mästaren i kompisgänget på shuffleboard. Det passar också utmärkt för tävlingsinriktade familjer med vinsthungriga tonårsbarn.


Shooters är haket för dig som är ute efter en riktig rolig kväll där både mat och aktiviteter står på menyn. Kom hungrig och ta med dig vinnarskallen – din egen eller någon annans.


Comments


Shooters biljard och restaurang i jönköping logo
bottom of page